1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

sony drx-530ul wont burn at all

Discussion in 'DVDR' started by kermi, Sep 19, 2004.

  1. kermi

    kermi Member

    Joined:
    Sep 19, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi, im new but i have been reading everywhere about my problem but cant figure out what is causing it. i have a presario 2100 (which has no hi-spped usb) and i bought a 2.0 usb pcmcia card (compaq like the laptop. and i have a sony drx-530ul with upgraded to 2.0 so well the problem is that i can read and stuff from the burner and i can transmit data from the usb card to like a printer or my gba. but when i connect the burner through the pcmcia card i cant burn, it tells me it has a buffer faiure. i start burning and it like freezes at the buffering part and ruins my disk. so can you help? wat could be the problem the card, pc, or burner.
     
  2. ScubaPete

    ScubaPete Senior member

    Joined:
    Mar 13, 2003
    Messages:
    6,324
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116


    Hi kermi,

    If the card was good you'd have a 2.0 USB which would be just fine for your burner BUT it sounds like you're trying to work with a 1.0 USB.

    I suggest that you look for a new card -

    Cheers,

    Pete
     
  3. kermi

    kermi Member

    Joined:
    Sep 19, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    no the card is a new hi-speed 2 port 2.0 usb compaq card. thats why i dont understand why it doesnt work!
     
  4. kermi

    kermi Member

    Joined:
    Sep 19, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i still need help. please if anyone knows anything it would help alot.
     
  5. Nephilim

    Nephilim Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 13, 2003
    Messages:
    14,942
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Have you updated all related drivers for your system such as as USB, PCMCIA card, etc?

    Are there any newer firmwares for your drive?

    Have you tried using a different USB cable?

    Have you tried using the drive on another PC?
     
  6. ScubaPete

    ScubaPete Senior member

    Joined:
    Mar 13, 2003
    Messages:
    6,324
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116



    Double-check for a working ASPI layer also

    "P"


     

Share This Page