1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sorry, I know this has been asked, just cant find it

Discussion in 'PS2 - CD backup discussion' started by Dima202, Jan 24, 2005.

  1. Dima202

    Dima202 Member

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey guys, sorry about this, but I can't find where this question has been asked.
    You see, I burned the backup to a DVD-R Panasonic and it boots with Swap Magic but after 3 or 4 minutes of play it freezes, tried this with GTA SA, NFS Unleashed so far.. Please delete this thread if it has been already answered.

    Thanks.
     
  2. nrk4594

    nrk4594 Regular member

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Messages:
    948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Did you burn at 1x?
     
  3. Dima202

    Dima202 Member

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I could only burn at 2x because I have a Mac and it only burns at 2x lowest speed?
     
  4. Dima202

    Dima202 Member

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Also, another question, I tried loading Mortal Kombat Pal version but for some reason the screen keeps moving down and it's black and white. I did put that it's a PAL in the options for Swap Magic 3.3... Any suggestions?
     
  5. Oner

    Oner Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 8, 2002
    Messages:
    2,929
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    You TV is not capable of displaying PAL frequencies.
     
  6. Dima202

    Dima202 Member

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Update-
    The game works because I could change the frequency. Mortal Kombat Defiance or something... It has a frequency change!
    *GTA SA WORKS, Problem was the CD and SPEED! Sorry!
    *NFS Unleashed also, same problem. Now corrected!
    Many thanks!
     
    Last edited: Jan 24, 2005
  7. G4m3rDud3

    G4m3rDud3 Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    O yea wat cdrs u use, i just bought sony cd-rs for 9.94 n my cdloader is saying "error reading disc".
    im thinknig of buying some otehr cdrs any brand in particular is good for cdr ps2 burning?
     
  8. Dima202

    Dima202 Member

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I use Smart Buy... Works pretty good and very cheap!
     

Share This Page