1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Soul Caliber 2

Discussion in 'PS2' started by acer09, Aug 27, 2003.

  1. acer09

    acer09 Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i tried swap magic and swap magic with cd loader, but soul caliber 2 still wont load...any ideas?
     
  2. brad1102

    brad1102 Guest

    you could try getting yourself a modchip?
     
  3. billz

    billz Active member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    works with cd loader
    here's step's after you loaded cd loader
    1.place dvd magic in like you would original(DON'T HOLD EJECT)BOTTOM LEFT CONNER SHOULD SAY DVD MEDIA
    2.press X
    3.it will tell you to insert dvd ea swap method(now hold eject and place copy in)
    4.press x and enjoy
     
  4. billz

    billz Active member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
  5. acer09

    acer09 Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ya i tried that, but when i hit X, it just sits there and the space background turns red and does nothing
     
  6. billz

    billz Active member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    intresting,are you sure it said ea swap method?
    well it must be a bad burn other wise i just got my copy today and back it up.it requires cd loader but backup does play what version ps2 do you have?
     
  7. acer09

    acer09 Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hey, IM me on AIM...xxacer09xx
     
  8. billz

    billz Active member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    got messenger? that's all igot pm me with info
     
  9. acer09

    acer09 Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    sc0oby09 for yahoo messenger unless u meant some other messenger
     
  10. billz

    billz Active member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    .
     
    Last edited: Aug 27, 2003
  11. billz

    billz Active member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
  12. acer09

    acer09 Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    no i dont =/, o well, i just bought it for gamecube, just hopin i could get this one to work also, but mine just pauses on the red space background, u can hear it loading, but wont go anywhere
     
  13. acer09

    acer09 Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    o ya and i got v6 i believe scph 35001 is wut is says on the back...nite man takes for ur help
     
  14. billz

    billz Active member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    well hang onto that dvd check out my post on swap magic v3.0http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/47248
     
  15. acer09

    acer09 Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ahh version 4 i guess
     
  16. billz

    billz Active member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    i think your not pressing x while the swap magic dvd is in
    anyways im sure i can get your copy working when you wake
    what
    software are you using to burn disc?
    media (type of dvd)
    have you used cd loader to load a dvd before?
     
    Last edited: Aug 28, 2003
  17. acer09

    acer09 Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    im using nero burning rom...im burning with DVD-R(minus) dvds, what u mean pressing X while dvd loader is in
     
  18. billz

    billz Active member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    follow these steps exactly and see if you still have a problem
    1.insert swap magic cd
    2.hold eject and place cd loader in press x (you should get blue or green boader)
    3.Now you should be at cd loader screen
    press eject(don't hold) insert sawp magic dvd
    4.bottom left conner should say dvd media(not cd media)press x
    5.screen should now say "insert dvdr by ea swap method"hold eject and insert soul calibur 2 after tray retracts press x
    game should start

    if your using fliptop or slide card replace hold eject with swap thru top or pull out tray

    have you used cd loader with a dvd game before?
     
  19. acer09

    acer09 Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    OMG...THATS ALL IT WAS WAS THE PRESS X IN DVDR PLACE...THANKS MAN
     
  20. billz

    billz Active member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    it happen's to the best of us.
    enjoy
     

Share This Page