1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

sound out of sync using nero seven

Discussion in 'Nero discussion' started by skizz, Apr 18, 2007.

  1. skizz

    skizz Newbie

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    whilst burning my films to disc i found my sound is out of sync. I am using 8x discs, and my settings are record at best quality. films play fine on my comp. Can this be sorted or any suggestions why this is happening.thanks for any help
     
  2. gwendolin

    gwendolin Senior member

    Joined:
    Jun 29, 2005
    Messages:
    7,528
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    This is a common problem with some versions of Nero 7, I use 7.5.9.0 and do NOT experience this problem, do you know which version you are using.
     
  3. skizz

    skizz Newbie

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    its nero start smart. not sure how to find out what version hope that helps
     
  4. billybob

    billybob Regular member

    Joined:
    Jan 30, 2006
    Messages:
    917
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I had the same problem with the version you told me to get gwendolin.

    i just slowed down the burn speed.

    All is well now...
     
  5. gwendolin

    gwendolin Senior member

    Joined:
    Jun 29, 2005
    Messages:
    7,528
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Open StartSmart, go to flame on bottom right, info wii be there.
     
  6. skizz

    skizz Newbie

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    its nero 7.8.5o
     
  7. sillycybe

    sillycybe Regular member

    Joined:
    Jan 6, 2004
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    at Gwendolin's advice, I recently back peddled to Nero 7.5.9.0 from 7.8.5.0, and that cleared up my sync issue...but now showtime won't work with DVD's or ripped DVD's on my HD? Not a big deal, just any annoyance

    Silly
     
    Last edited: Apr 20, 2007

Share This Page