1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Speedstream

Discussion in 'Windows - General discussion' started by 1234aaron, Jan 15, 2008.

  1. 1234aaron

    1234aaron Regular member

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    330
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi, i hava speedstream 4200 NON wireless modem and it works fine, my friend gave me a free working speedstream wireless 6520 modem gateway and when i unplug the 4200 and plug in the new one windows just says the page cannot be displayed, i updated its firmware and then ran a diagnostic and everything passed except the ISP, here are the ISP reaults:

    Internet Service Provider
    Test Description Result
    PPPoE Test PPPoE Server connection FAIL
    PPPoE Session Test PPPoE session FAIL
    PPP Authentication Test authentication with ISP FAIL
    IP Address Test the assigned IP address N/A

    Any idea why this wont work?! my other computer finds the modem but fails when connecting to the internet, i disabled all security and it is broadcasting its SSID, so i just plugged the non wireless modem back in and it works fine again

    aron
     
  2. omnicore

    omnicore Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I believe that is a DSL modem and if that's the case it needs to be configured to work with your ISP. All you should need to do is call tech support and they can direct you to the correct settings.
     

Share This Page