1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Splinter Cell Chaos Theory

Discussion in 'Xbox - Backup discussion' started by ookamikai, Mar 29, 2005.

  1. ookamikai

    ookamikai Member

    Joined:
    Oct 22, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok the Pal Multi languanged full dvd came out and I downloaded it...and its a DVD9

    what files exactly do I need to take out for it to fit on a DVD5 disc (dvd-r)

    so far i taken out

    dl.xbe
    dl_adv.xbe
    dashupdate.xbe
    update.xbe
    sc3_adv.xbe
    sc3.xbe

    now since its multilanguange I dont really Care about other languanges I want english and still keep the sounds in the game..can anyone help me out..please serious answers

    i need this problem resolved asap

    the name of the file was
    Splinter.Cell.Chaos.Theory.XBOX-Allstars

    and can someone please Calmly explain this crap

    "[bold]The source was DVD9.
    To make this fit a DVD5, NTSC movies have been
    relinked to the PAL ones,
    and Spanish language has been removed.[/bold] "
     
  2. nastynath

    nastynath Guest

    I cannot remember from memory as my mate has DL that title but check some torrent sites and they tell you in the Nfo, also chack NFORCE. You will have to PM me if u wannna know what torrent sites that have both available, all I know is that you would have to be a torrentleech_dot_org of a fellow! ;)
     
  3. joschez

    joschez Regular member

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Messages:
    211
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Does anyone know how big is the regular NTSC version?
     
  4. pianoman2

    pianoman2 Member

    Joined:
    Jan 7, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    4.12GB, but when I load it through the HDL it stops when it's about to load the single player mode. Pretty sure it'd work on a disc though. Has anybody got it to work. Details please.
     
  5. joschez

    joschez Regular member

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Messages:
    211
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  6. DynatyxXx

    DynatyxXx Regular member

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i have the same one....i removed the languages i didnt need from the Screens and Sounds folders which are in the Default folder.
     
  7. ookamikai

    ookamikai Member

    Joined:
    Oct 22, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    can you remember what exactly did you take out..im sure the foldres from the sounds folder but what folders exactly did you get rid of
     
  8. vixen76

    vixen76 Member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    thanks for the info Joschez.. It helped heaps..


    The files i deleted were

    dashupdate.xbe
    update.xbe

    and then the VideoPal folder

    I then used crax4 to make the iso and dvddecrypter to burn it and it is working great..

    Hope this helps anyone else..
     
  9. DynatyxXx

    DynatyxXx Regular member

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Ok, do the following:
    1.Go in the Default folder then in the Screens folder.
    2.Delete the deu, esp, fra, ita folders.
    3.Go in the Sounds folder.
    4.Delete the deu, esp, fra, ita folders.

    ***I tried running the game on a PAL XBOX and it didn't work too good, so you can delete the VideosPal folder***
     
  10. ookamikai

    ookamikai Member

    Joined:
    Oct 22, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    All I deleted was the Sound
    deu, esp, fra, ita folders.
    It Fit Well Enough to Burn on Dvd-R media

    I put in the Game Evolution X finds The Game fine. The Movies Run Like it Should (Fine)..I start the Game and put in my Name and Started a New Game.

    Now here's where the problem takes place
    I cant Hear Anything ...No sound EFX no music if there is any...what did i do wrong

     
  11. DynatyxXx

    DynatyxXx Regular member

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ure running the game on a pal xbox....under the pal videomode.
     
  12. ookamikai

    ookamikai Member

    Joined:
    Oct 22, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    CRap i wasnt supposed to delete the INT folder was i from the Sounds Directory..thats why the sounds dont work cause INT

    mean international???


    i was wondering if anyone can zip the INT sound folder and send it to me. i think i need that folder
     
  13. vixen76

    vixen76 Member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hey ookamikai if you pm me with your details (if thats not against the rules) i can zip and email you the int file
     
  14. hiredgoon

    hiredgoon Regular member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I have the Image file. Its ready to be burned but its 5.14 gb ... how do i convert that if i can't open the folder.
     
  15. ookamikai

    ookamikai Member

    Joined:
    Oct 22, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    use a program called Craxion 4
    to take the files out of the iso
    make the adjustments from above then
    create iso using Craxion 4
     
  16. BruceXlee

    BruceXlee Member

    Joined:
    Apr 4, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Can any of you guys help out here. I recently got Chaos Theory but I cannot play it. It keeps saying that....

    "There is a problem with your disk you are using. It may be dirty or damaged"

    but its a bloody new disk. I bought it new !! not a scratch on it ?

    Its a PAL version... Aussie version to be exact !

    Cheers.. thanks in advance !
     
  17. DynatyxXx

    DynatyxXx Regular member

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    first go in evox system settings,save&exit and chage videomode to auto...then go in enigmah videomode switchdisk and change videomode to ntsc and then reboot xbox(the screen may be black and white if you have a old tv).
    if that wont work then in dvd2xbox,copy the game,but if it takes too much like it takes me,then copy it with boxplorer and open dvd2xbox then,press B,highlight the folder with the game files in it and pull the left trigger and select to process acl.that would do it.
    AND USE THE SEARCH OPTION NEXT TIME,this has been answered so many times and so many times by me.
     
  18. DynatyxXx

    DynatyxXx Regular member

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    you have sound problems prolly bcuz ure running the game in the wrong videmode...u may also have video problems. but bcuz u deleted the int folder is a mistake.
     
  19. BruceXlee

    BruceXlee Member

    Joined:
    Apr 4, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks DynatyxXx....but i figure an easier way around it...

    I back'd it up on HD.... (was hoping to play "online" with original)... then I simply ran sc3.xbe from xbox-explorer.... done... works !!!
     
  20. rockflr

    rockflr Member

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Need help with PAL version of SCCT. Is there a way to patch it to make it NTSC? Thanx for any input.
     

Share This Page