1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

splinter cell da issues +++

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by halobendr, Feb 16, 2007.

  1. halobendr

    halobendr Member

    Joined:
    Feb 16, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hey all having some issues burning splinter cell double agent for the 360. I know the img is good and am using clone cd which finishes without errors. Inserting the disc into the 360 gives unrecognizeable disc error. have made 4 coasters trying to burn this back up yet so far and am pretty teed.

    heres what im using

    clonecd 5.2.9.1
    .iso file and .dvd with layer break set at 1913760 burning at 2-2.4x

    ssmerger
    using to be certain ss patch is on img says wxripper style length and shows ss as BADandtononumbers

    sony dru 820a burner
    verbatim dvd+r DL discs
    hitachi 46d with Maximus-Garyopa XTRM-HITACHI v2.3 Stealth Rev2

    have had no issues with ANY other game wondering if there is a trick to doing this one or if maybe its just not compatible. Sorry if this is covered elsewhere (if it is pls just link me in the right direction) I have not been able to find solid information on this subject. Thanks in advance.
     
  2. alyt

    alyt Member

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    try just burning the iso without patching it in ssmerger
     
  3. halobendr

    halobendr Member

    Joined:
    Feb 16, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    its already patched. i just used merger to check if the patch was applied.
     
  4. PS2Menace

    PS2Menace Regular member

    Joined:
    May 1, 2006
    Messages:
    2,825
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Burn at 4x
     
  5. eds23

    eds23 Member

    Joined:
    Nov 21, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I successfully burned a backup of Splinter Cell: DA. I used ImgBurn and burned at 2.4X. Long wait but it works fine.
     
  6. halobendr

    halobendr Member

    Joined:
    Feb 16, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i thought 4x is bad for the disc playback, and how will burning at 4x make it work, can you explain before i go making another coaster?
     
  7. halobendr

    halobendr Member

    Joined:
    Feb 16, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    no luck :( 2 more coasters. strange i swear
     
  8. techguy26

    techguy26 Regular member

    Joined:
    Jun 26, 2005
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    if you have dvd decrypter open it, go to tools, drive, change book type, then click benq which is what your sony is, [I got one to] then insert a dual layer disc and select the click down and set it to dvd rom. then burn again at 4x, I notice on using riteks, and verbs 4x gives me a better burn.

    also for my copy I used the ss.bin file located in this thread

    http://www.ps3news.com/forums/x-box-360-chat/x-box-360-ss-file-thread-21848.html

    It works fine on my hitachi 47DJ.
     
  9. halobendr

    halobendr Member

    Joined:
    Feb 16, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    okay i understand what you have said thus far. however will i need to burn in dvd decrypter or can i go back to clone cd? if i need to burn in dvd decrypter do i just burn iso since .dvd wont open in decrypter and do i need to set a layer break?

    also note that when opening clone cd that it says

    I 9:41:24 AM Searching for SCSI/ATAPI devices...
    I 9:41:25 AM Device Scan found 1 CD-ROMs and 1 CD-Writers!
     
  10. techguy26

    techguy26 Regular member

    Joined:
    Jun 26, 2005
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    no you don't have to burn in decrypter just set the drive, and then open the image in clonecd and burn at 4x.
     
  11. halobendr

    halobendr Member

    Joined:
    Feb 16, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    sorry not being stupid or anything but if i burn in clone cd and it still says just cdwriter is that okay? and do i close decrypter before opening clone?
     

Share This Page