1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

starview and thebox different channel line up?

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by car19, Jul 6, 2007.

  1. car19

    car19 Regular member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi After working for a week I finally got my cloned box back from the dead and after setting up all channels OK but the problem I have ,is the cloned box gets the Sci-Fi channel and the Box does not using the same feed all channels OK except for this channel any ideas ? The frequency is correct just one missing why?
    Car19
     
  2. ryanmg

    ryanmg Guest

    the cable you have connected to the starview connect to the box do a scan and you should pick up.
     
  3. car19

    car19 Regular member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi thanks for telling me that I am a service engineer and have fitted the correct splitter and have checked all signal strenths which are in the + 85% at all times the cable is split and feed to both boxes this will not sort out this problem?
     
  4. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96


    Ryan is trying to help. I have a lot of service engineers working for me but they all have thier own solutions to the same problem.
     
    Last edited: Jul 6, 2007

Share This Page