1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

starview box gone down in dublin

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by keithje, Jul 19, 2007.

  1. keithje

    keithje Member

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Can anyone help me ,my starview box is down in dublin need codes.
     
  2. steo46

    steo46 Regular member

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    900
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Codes didn't change. channel frequencies were changed. you need to do a factory settings and a full auto scan and all will be back to normal.
     
  3. mjmm

    mjmm Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i tried doing a factory rest it came up 176 channels found but the channels are scrambled
     
  4. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96

    Turn key emu on, menu, press 1570, go down to key emu and turn on
     
    Last edited: Jul 19, 2007
  5. ryanmg

    ryanmg Guest

    turn emu on
     
  6. mjmm

    mjmm Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    that got a few channels up but most of them are still scrambled
     
  7. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96

    Do this again as sometimes it has to be done twice.


    1 Go to menu first
    2.factory settings,password code 1668,press ok for it to delete the channels
    3.pick your language,english then press ok.
    4 go to installation,cable network n**,automatic scan.
    5 once its done scanning,press exit twice from here
    6.now your in the main menu,,press 1570 on remote pad.
    7.now your in the cas menu,press the down tab once,to go to emu and turn it on,exit three times to get back to screen and view channels
     
  8. yamonnt

    yamonnt Member

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi my box got scrambled two days ago, anyone got the new keys to un scramble it?


    thanks

    yamonnt
     
  9. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96

    Please look at the posts directly above your first post for your answer.
     
  10. mjmm

    mjmm Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i did that again but no luck the channels are still scrambled
     
  11. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96

    How many channels have you got? What is your location and provider info? Have you got a Starview?
     
  12. giillo

    giillo Member

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
     
  13. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96

    Please read the post directly above you on this thread.
     
  14. mjmm

    mjmm Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i`ve got about ten normal and five that came clear im in the dublin area with ntl
     
  15. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    check your codes against the ones on the 'A' team link under my post !
     
  16. mjmm

    mjmm Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    the codes are the same as the ones i have
     
  17. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    ok , you will have to autoscan them again, sometimes they dont come in the first time..goto the A team link under my post and follow my post on 'freq change' there!
     

Share This Page