1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

starview fav

Discussion in 'Digital TV - United States & Canada' started by splifi, Jun 30, 2007.

  1. splifi

    splifi Member

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hi how do you sort the fav list in to the order you want ie bbc1 bbc2 itv ect when i go to channel edit it just says on all instead of fav1
     
  2. LeslieB71

    LeslieB71 Regular member

    Joined:
    May 25, 2007
    Messages:
    404
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    When you go to channel edit , click on the station you want to add to fav , click the green button and scroll using your right arrow key and you should see fav 1 , fav 2 etc
     
  3. splifi

    splifi Member

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    thanks for your reply but i ve managed to do that but fav 1 is all messed up i.e sky sport followed by bbc2 but when i go too move the channel it only moves it in all not fav 1 the wife simple creature that she is wants it bbc1 bbc2 itv channel ect in that order
     
  4. LeslieB71

    LeslieB71 Regular member

    Joined:
    May 25, 2007
    Messages:
    404
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Ok if you mean put BB*1 as number 1 and BB*2 as number 2 etc ?

    Menu> Channel Edit> Enter password > Click YELLOW to edit and then RED to move station where you want then press OK , when you EXIT it will save for you .
     
  5. splifi

    splifi Member

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    it wont let me change all in the blue box to fav1 in the edit function were i ve saved the channel she wants to watch i can move them around in all no problem but cant move them in fav1 thanks again for your swift reply
     
  6. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Just download the SV Channel Editor to your pc and upload your channel bin fron SV to pc arrange as you like and upload to SV
     
  7. splifi

    splifi Member

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    thank you if its a clone will it kill the box
     
  8. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96


    No its not firmware just an editor you can find it in the SV library at the end of my post
     
  9. splifi

    splifi Member

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    thanks worked a treat
     
  10. LeslieB71

    LeslieB71 Regular member

    Joined:
    May 25, 2007
    Messages:
    404
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Glad you got it working , thanks to Scouser !
     

Share This Page