1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

starview

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by rab41, Feb 19, 2008.

  1. rab41

    rab41 Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi,my box has frozen,no picture no sound.has zero on the front.any help pleez,ta
     
  2. Celtic71

    Celtic71 Active member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    5,948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Display 0

    Its a hardware fault.

    1.Remove the cap (c21) electrolytic near the ribbon on the psu board.
    2.Boot the box , it should boot to on and function correctly , the psu will hum ignore it , just let it boot to ON ,then turn it back off.
    3.Replace electrolytic cap (c11) 1000 mic @10v on the psu board , resolder (c21)
    thats it done.

    You can get caps from Maplins
     
  3. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Aye Aye Celt :) Cya later off to watch the match ;)
     
  4. rab41

    rab41 Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
     
  5. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96

Share This Page