1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Straight talk $30 plan on an Iphone 4, possible?

Discussion in 'iPhone - General discussion' started by Butt101, Mar 3, 2012.

  1. Butt101

    Butt101 Regular member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Iv looked around a lot, and have only found older information from years ago about this topic. I have a LG620G with a sim card and a 30 dollar plan on it. And I have a unlocked jailbroken Iphone 4. I ordered a sim cutter already, because I know there has to be a way. I know I could just fork out a little more money and order a micro sim from straight talk, but I'm on a budget right now and don't need the $45 plan or the unlimited data when I'm on a wifi spot all day. Any help would be awesome, thank you guys. Even a redirect to a post on here about this same problem.
     
  2. AfterDawn

    AfterDawn Advertisement

  3. Butt101

    Butt101 Regular member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Iv had the Iphone for about a year now. So its just acting as a paper weight now. I know there has to be a way to use it with the $30 plan from ST. Changing the APA or some thing like that?
     
  4. megadunderhead

    megadunderhead Regular member

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    483
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    no offense you cannot because you need a data plan with the phone no data plan the phone doesn't function so 30 dollar plan is out of the question
     
  5. Butt101

    Butt101 Regular member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Thats what I was thinking, thanks for the input. I didnt think the phone had to rely on it so bad. Bc you can turn the 3g off.
     
  6. megadunderhead

    megadunderhead Regular member

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    483
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    yes you can turn the 3g off no problems but it's not the three g thats doing it the applications like safari and mail dial home and need data
     
  7. Butt101

    Butt101 Regular member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hmm I thought I saw a way to do it, awhile back in like 2009 but I never confirmed it. I saw ST Nokia phone sims worked in phone 3g, but that was prolly with the $45 plan.
     

Share This Page