1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

sv7 hd combo {sat}

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by davidmar, May 27, 2013.

  1. davidmar

    davidmar Member

    Joined:
    May 26, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    have a starview 7 hd combo trying to use on s.t.v but flashed with "make me a spider" f/w now the box does nothing no lights but still can connect to pc by com port and communicate any help will be greatfull thanks to any 1
     
  2. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    there maybe 1 or 2 friendly people that may be able to help but this site wiped there arse with sv a long time ago for obvious reasons, no offence as i don't want to see you left in the lurch, hope someone sorts you out but if they don't that is the reason
     
  3. davidmar

    davidmar Member

    Joined:
    May 26, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    GUTTED absolutley GUTTED,well thanks for a response im gona be hopefuly using it sat but as you say maybe there is someone willing to help me thanks so much for responding
     
  4. darn24p

    darn24p Regular member

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I have used loads of sv hd combo + on sly but to the sounds of it u have bricked ur box with flashing it to a spider must have used wrong firmware I suspect I have changed 1 before but there was no point in the end u will have to j-tag it to recover it I have done this with this box so I don't no how. u could have ran it on sly without flashing it by using the old carling flash ect then setup the line in the server section on the hidden drop down menu.
     
  5. davidmar

    davidmar Member

    Joined:
    May 26, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    so the only way forward would be j-tag is it difficult or costly and thanks for your response
     
  6. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    sent you a pm m8,i wont slate the combo as its a sat/cable box but the other ones i would and its a starview hd combo you have not a sv7 combo.
    plenty of users on dk can help you out over there.
     

Share This Page