1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Swap Magic 3.3: Booting Backups

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by rahulmutt, Feb 4, 2005.

  1. rahulmutt

    rahulmutt Member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Does anyone know if I backup a swap magic 3.3, will it work if you boot the backup with the orignal?
     
  2. rahulmutt

    rahulmutt Member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Also does anyone know if Swap Magic 3.0 will work with PS2 slim?
     
  3. danbooke

    danbooke Regular member

    Joined:
    Jan 13, 2005
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Your swap magic will work with your slim PS2, you just have to modify it a little-try searching for how to do that. I don't have a slim PS2 so I can't help you with figuring that out. Also no, you cannot "burn" a copy of swap magic, because this disc is pressed, not burned. So unless you have a disc presser, then you just have to buy a new one.
     
  4. rahulmutt

    rahulmutt Member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Do you have to burn DVD to DVD or use DVD Decryptor and make an image to work with swap magic 3.3?
     
  5. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    you can make a copy of swapmagic,but you will need the original swapmagic disc to boot it!!!...pretty pointless really

    i dont understand what you mean?
     
  6. Wiso

    Wiso Member

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    This may help... I have the 3.3 SMD* and used it to play Ultraman Fighting Evo 2 and worked perfect then used it for GT Concept and NADA would not accept it, mind you these are original games.

    GHOST Recon 2 will not work with 3.3 SMD but does work with 2.0 SMD* this happened in my case.

    3.3 SMD* has worked just fine with all my back ups, example: Berserker (jap), Fugitive Hunter, GTA San Andrea etc....

    [bold]*DVD[/bold]


     

Share This Page