1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Swap Magic 3.6 OR Swap Magic 3.8 Which is BEST !!!

Discussion in 'PS2' started by ammad123, May 26, 2007.

  1. ammad123

    ammad123 Member

    Joined:
    Apr 28, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi....I WAS WONDERING DOES THE SWAP MAGIC 3.8 HAVE MORE SUPPORT FOR GAMES THAN SWAP MAGIC 3.6?
    Cause i have a copy of SCARFACE AND IT DOESN'T WORK ON MY SWAP MAGIC 3.6....BUT PEOPLE SAY IT SHOULD WORK WITH 3.8.....IS THIS TRUE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  2. svtstang

    svtstang Regular member

    Joined:
    Apr 23, 2006
    Messages:
    4,565
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    1st, enough with the caps man.

    2nd, not true at all. The TOC size of 3.6 and 3.8 are the same, if it doesnt work with 3.6 it wont work with 3.8. Coder has issues loading games, stick with 3.6....unless for some reason using cheat codes is your thing.

    Use Gnie's Expert tool and rebuild Scarface, very easy to do.
     
  3. smlvfx

    smlvfx Regular member

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    1,358
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    i think that scarface needs zoneloader

    put the swapmagic disk, then zoneloader disk,then the game
     
  4. ammad123

    ammad123 Member

    Joined:
    Apr 28, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    What is Zoneloader AND where do i get it ????

    Please Reply!!!!!!!!!!!!! ^_^ (Help will be appreciated)
     
  5. smlvfx

    smlvfx Regular member

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    1,358
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
  6. ammad123

    ammad123 Member

    Joined:
    Apr 28, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ThanX alot ...I'll let u know if it worked!!! ^_^
     

Share This Page