1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Swap MAgic - Fifa 07

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by jazzycat, Feb 12, 2007.

  1. jazzycat

    jazzycat Member

    Joined:
    Dec 29, 2006
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi,

    I have backed up Fifa 07 using Alcohol 120. It loads up fine with all menus etc running. I then try and play and it freezes after the load bar has filled.

    Anyone know why or can help me around this - much appreciated - thanks!!
     
  2. MSAA9993

    MSAA9993 Regular member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Bad burn?
     
  3. jazzycat

    jazzycat Member

    Joined:
    Dec 29, 2006
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    nah - done twice same problem. Both done low speed with quality DVD+r media as always.

    Weird problem
     
  4. MSAA9993

    MSAA9993 Regular member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Try a DVD-R
     
  5. kunit1

    kunit1 Member

    Joined:
    Nov 10, 2006
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    did u rebuild the game?
     
  6. jazzycat

    jazzycat Member

    Joined:
    Dec 29, 2006
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I didn't rebuild the game as I'm not really sure how to or if it needs to be????

    The vast majority of my back ups have been done via Alcohol 120% via copy wizard and they work fine.

    Copied file size is 4.3gb so a 4.7 disc is fine.
     
  7. kunit1

    kunit1 Member

    Joined:
    Nov 10, 2006
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    fifa 07 needs to be rebuilt using expert tool
     
  8. jazzycat

    jazzycat Member

    Joined:
    Dec 29, 2006
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    HI,

    thanks fo rthe rebuild info.

    Could you please advise how to do this - sorry and thanks for your help
     
  9. kunit1

    kunit1 Member

    Joined:
    Nov 10, 2006
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  10. jazzycat

    jazzycat Member

    Joined:
    Dec 29, 2006
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks for the pointers.

    Is this rebuild for the size of the file - is this the only reason you would rebuild?

    thanks
     
  11. kunit1

    kunit1 Member

    Joined:
    Nov 10, 2006
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    you would rebuild to decrease the size of the toc (over all game size)

    There are dummy files inside the game which are usless and are there just to increase the game's size, which causes problems for SM users.
     
  12. jazzycat

    jazzycat Member

    Joined:
    Dec 29, 2006
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks Kunit1 - you have been of great help

    thank you
     

Share This Page