1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Swap Magic Problems (Assumed)

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by tron000, Nov 2, 2004.

  1. tron000

    tron000 Member

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have made back-up copies of many games. Some work perfectly with swap magic, some need cd loader, and some are just wierd. I have burnt MK:Deception and it loads fine. You even hear it booting up, then it goes back to the browser screen (where you can access your memory card) and it says a PS2 game is there but i click on it and it loads the browser screen again. I have also tried many other games with a different problem. GTA SA loads up and the screen stays black. Happens for Street Racing syndicate too. I do plan to buy a real modchip soon because i would assume that would fix everything. But until then, can someone give me some insight? I burn using Alcohol 120% 192 1750. Also tried DVD decrypter using different speeds for both. I use memorex dvd-r right now, and they seem to work fine for many other games. I am done with guessing and collecting coasters.
     
  2. offset

    offset Regular member

    Joined:
    Mar 28, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I had the exact same problem with GTA SA. As soon as the game boots up, the screen would go black and stay black. My friend made a perfect copying using a Maxell DVD+R disk. So...I bought a three pack and was able to make a perfect copy. "Stomp Recordnow Max 4.5 to rip/DVD Decrypter to burn at 2.4x"
     
  3. jonels

    jonels Regular member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    both those games work fine with swap magic for me ..used Maxell DVD+R x4 burnt on a Panasonic 108 at 4x and played on a version 10 ps2 but they also play on a version 4 too (had to clean the lens b4 i could play any backups on the V4)
     
  4. djeazyg

    djeazyg Member

    Joined:
    Oct 30, 2004
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I got a version 1,2 or 3.(one of those) and all is fine here. I had some trouble with BloodRayne 2 but a little searching around on the forum helped me out.

    Used Sony DVD+R's, I don't know what kind of burner it is, I burned at 1X with Nero and all is working perfect for me.
     
  5. tron000

    tron000 Member

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well thanks for the help with that, maybe ill just keep the memorex for movies and bigger PC game copies. Ill go get some better media, i didnt think that could really make a difference. Do you think it would be the same if i use DVD-R. My PS2 is a V4 and i dont think it is DVD+R compatiable. Thanks again
     

Share This Page