1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Switching HD between flashed and non flashed console

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by lozkin, Apr 11, 2012.

  1. lozkin

    lozkin Member

    Joined:
    Aug 6, 2005
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi guys, here's my situation. I have an unmodded 360 hooked up in my living room, and a flashed 360 in my sons room. The flashed console has NEVER been online since the flashing, and is definitely not banned (it was used online pre-flashing but never since)

    My question is, can I take my HD attached to the main 360 and use it on the modded console to earn achievements when i play with my son, then plug it back into the online console in the living room, or could this lead to a ban?

    Thanks
     
  2. RIARA

    RIARA Regular member

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    315
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    as long as the modded box isnt banned, then, yes you can switch back and forth
     
  3. eebeejay

    eebeejay Regular member

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    2,765
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Correct. I've done this for four years with no issues.
     
  4. lozkin

    lozkin Member

    Joined:
    Aug 6, 2005
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks....just encountered a slight issue

    I downloaded some DLC for WWE 12 but when I swapped the hard drive to the offline flashed console, it wouldn't let me use it - I guess there's licensing issues...is there a workaround for this?
     
  5. RIARA

    RIARA Regular member

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    315
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    I'm pretty sure DLC will only work on the console downloaded to.
     
  6. eebeejay

    eebeejay Regular member

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    2,765
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I think DLC only works on the console it was downloaded to, and/or the profile it was downloaded with. In other words, you need at least one of these for it to work. Use that profile on the offline flashed console.
     
  7. AkaMrMike

    AkaMrMike Regular member

    Joined:
    Nov 12, 2006
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    DLC is signed to console and gamer tag it was downloaded on. Only way to get it to work on another console is to be signed into live with gamertag it was downloaded with.
     
  8. lozkin

    lozkin Member

    Joined:
    Aug 6, 2005
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Oh, so the only way of getting the DLC on the flashed console is to put it online?

    If say I did put it online and it got banned down the line, would I still be able to switch the HD between the 2 consoles as I am now?

    Thanks :)
     
  9. RIARA

    RIARA Regular member

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    315
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    if you move your hard drive from a banned box to a non-banned box your profile becomes corrupted and you have to recover it. And, I think all achievements earned on the banned box get reset cause your gamerscore goes back to what it was before it got corrupted.
     
  10. scorpNZ

    scorpNZ Active member

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    3,985
    Likes Received:
    39
    Trophy Points:
    78
    You should check what dash version you have & see if the non live console can be jtag'd,pretty sure you can extract the dlc from the live console then place it in the jtag,someone can correct me if wrong
     

Share This Page