1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tekken 5 Loads SLOW

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by kingzer, Mar 2, 2005.

  1. kingzer

    kingzer Member

    Joined:
    Mar 2, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Okay i burned tekken 5 with dvd decrypter
    Read:iso
    Write:iso
    i tried burning at 1x but it always goes upto 4.1x
    when i try to play the game it loads fine but EVERYTHING's loading times are extremely long.
    anybody know what's wrong?
     
  2. geez85

    geez85 Member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    that would usually mean that the media you are using isnt that good or its a bad burn....maybe the reason why it burns at 4.1x is probably because thats the only speed that disc can burn at...what media are u using???
     
  3. kingzer

    kingzer Member

    Joined:
    Mar 2, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i used some crappy no brand one, and a fujifilm.
     
  4. chris_805

    chris_805 Member

    Joined:
    Jan 19, 2005
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    when u buy ur media, always look for speed specifications...

    especially when ur thinkin of burnin ps2 games..

    with regular dvd backups, fastest speed mostly works..

    but with video games, more information and graphics...so u definitely need a slower speed to burn at


    i use ritek 4x dvd+r personally....
     
  5. r0c0

    r0c0 Guest

    no , thats just el cheapo dvddecrypter , it will displays speeds that cant be used , therefore it will automaticly burns at 4x (ur highest of that disc) . Also ive never seen a dvd+r that could burn lower then 2.4x.
     
  6. Nickaveli

    Nickaveli Member

    Joined:
    Feb 26, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I tried buring this game with DVD Decrypter and it wont work. I used a TDK DVD+RW, so could it be the discs that I'm using thats the problem rather than the program and the way I'm using the program?
     
  7. Rikskie

    Rikskie Member

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    It's the discs you're using...
    I successfully burned Tekken 5 with DVDDecrypter at 4x and it loads fine.

    I used Platinum DVD+R 8x.
     
  8. kingzer

    kingzer Member

    Joined:
    Mar 2, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    okay, i used Leaddata DVD-R 4x
    and Fujifilm DVD-R 8x
    which media do you suggest i go out and get?
     
  9. gundamy2k

    gundamy2k Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hey guys!
    NEED some help aswell. Im using swap magic 3.3 and i've burned tekken 5 like 10times now. i used datawrite 4x discs and yesterday i brought a verbatim disc.

    The datawrite discs take long to load even at the namco sign but the verbatim ones takes quick to load up to the namco sign but after that it takes long to load up to the actual game. PLease HELP!
     
  10. djliamc

    djliamc Guest

    im using bulkpaq dvd-rs 4x and when i boot it up with swap magic 3.3 it takes long to load at the namco sign but after that it loads fine. the thing im pissed off about is that u cant go on arcade history option (where u play the old tekkens)because it goes onto the ps2 sign saying 'please insert a ps2 format disc'. this also happens to gins devil story mode. does any 1 have this same problem?
     
  11. danbooke

    danbooke Regular member

    Joined:
    Jan 13, 2005
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    rOcO... what are you talking about you've never seen a DVD+R burn slower than 2.4x? I have a Memorex 8x DVD-R and +R burner that I use Memorex and TDK DVD+R's burning at 1x all the time.
     
  12. Nickaveli

    Nickaveli Member

    Joined:
    Feb 26, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I finally got it to work after buying some Imation DVD+R's, however the game freezes up either when I use Jin or when I have to fight against him. Anyone know why this is happening?
     
  13. danbooke

    danbooke Regular member

    Joined:
    Jan 13, 2005
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yeah... no. Mine works fine, even when I fight or am Jin. That is really weird.
     
  14. LeiWulong

    LeiWulong Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    err im sorry but do any of yous know where to to get Tekken 5 iso?
    That is NTSC or PAL formatted?(preffer PAL MORE) can some tell me please
     
  15. danbooke

    danbooke Regular member

    Joined:
    Jan 13, 2005
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yeah, you can get the ISO from the game... If your asking about downloading it then you are in the wong place.
     

Share This Page