1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

tekken 5 patched

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by HitTheBug, May 1, 2005.

  1. HitTheBug

    HitTheBug Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i patched tekken 5 with the patch from ps2nfo. i used ppfomatic and i used the rebuilding guide and patched the product but i get forgein image when burning and then when i put the disc in the ps2 it goes to ps2loader screen then what?
     
  2. danbooke

    danbooke Regular member

    Joined:
    Jan 13, 2005
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I'd like to help, but I haven't even heard the need to patch/rebuild this game. I used Nero and copied it just fine.
     
  3. dddddd1

    dddddd1 Member

    Joined:
    May 2, 2005
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I had the exact same thing.
    My backup works but not for devil within - or the classics.

    When I patched it, I got a ps2loader screen, I pressed X and got a selection 1. Main game 2. Devil Within

    Whichever you choose, none of them load.--Please insert real PS2 disc.

    Anybody know what to do with it??????
     
  4. HitTheBug

    HitTheBug Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yeah i got the same thing
     
  5. dakillz

    dakillz Guest

    if you use swapmagic, then slide tool or flip lid to dvdloader, press x, wait for dvd loader to load, then x again, select 5v2 or any other option that might work using x, then eject the dvdloader, reinsert swapmagic, then press x, wait for it to say use EA method (slide card or flip lid), press x and it will give you the multiboot option for tekken 5 (or devil within) then press x and it will finally load.
     
  6. 007PStwo

    007PStwo Regular member

    Joined:
    Jan 5, 2005
    Messages:
    315
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hmmm worksd perfect for me no loaders or patches...
     
  7. mndl632

    mndl632 Member

    Joined:
    Dec 21, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    can someone send me the patch as i can't get on to ps2nfo.
     
  8. skywalkr

    skywalkr Guest

    I had some trouble burning a working copy of tekken5 but i found if you save the iso image in dvd decrypter then open alcohol 120% go to image burning wizard find your select your file & when i did it there was 2 files 1st time around i just burned the iso file but that didnt work so what i did was highlighted the mds file right click & then add to dvdimage.rar then burned it with alcohol 120% @ 2x & ding dang do.No patching needed & all modes work.
     
  9. jin666

    jin666 Regular member

    Joined:
    Jul 1, 2005
    Messages:
    767
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I cannot get my PAL version to work. With my patched backup, it just wont play! Just keeps going to PS2Loader. My unpatched backup lets me play all modes except Devil Within, or the classics


    Please help
     
  10. mndl632

    mndl632 Member

    Joined:
    Dec 21, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I've had the same problem i can't get the classics or devil within to load, any way to sort this out?
     
  11. jin666

    jin666 Regular member

    Joined:
    Jul 1, 2005
    Messages:
    767
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Anybody got any luck (note: I am talking about the pal version)
     
  12. jin666

    jin666 Regular member

    Joined:
    Jul 1, 2005
    Messages:
    767
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    YES! Got it working. I had to put in the PS2 Loader disk, then select BETA 5V3. All modes work.!
     

Share This Page