1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Telewest box and modem light keeps flashing

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by ferret75, Aug 29, 2007.

  1. ferret75

    ferret75 Member

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi all

    I have a telewest box installed upstairs I also have a starview 2 box downstairs.

    All is fine but was wondering my telewest box upstairs the modem light on it, seems to be always flashing and has been for a number of days now. It has always flashed now and again but not all the time.

    Does anyone know what this might mean?

    Many thanks
     
  2. rav009

    rav009 Active member

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    2,205
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    To be more specific, which light is flashing on your modem? If its the send/receive its normal, if its not then you could have a problem.
     
  3. ferret75

    ferret75 Member

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Its not my computer modem light its the telewest tv box and the word modem on the display keeps flashing
     
  4. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    If it is a modded modem that is fine as it just shows the talkback is disabled as it should be. If its a subbed modem there is a problem with the talkback/update function, call your provider if it is subbed.
     
  5. ogkvoid

    ogkvoid Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ferret75, we're in the same boat. I truly hope someone that understands the question responds to this post. I also have a telewest box and the light labelled 'modem' keeps flashing.

    Also, it seems some channals are missing and switching between channals in the menu takes .. ages.

    Cheerio
     
  6. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96

    Call VM they might be able to tell you.
     
  7. ogkvoid

    ogkvoid Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    actually, sc0user.. u may understand us, but i don't understand u. can you say that again in English? :) (..or afrikaans)
     
  8. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    As plain as I can be call your provider they may help you out.
     
  9. ogkvoid

    ogkvoid Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks again scouser. posted before i saw your post. was hoping to avoid that call. they had me do all the things i already tried again and now they are sending a technician over in a week or so. ...so much for DIY.

    cheerio
     

Share This Page