1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

The Box setup problems

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by gicser, Feb 4, 2008.

  1. gicser

    gicser Member

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I got a new box for my daughter to-day I loaded the software as normal when I went to do a scan I did net get an option of a provider tryed to do a another flash but not haveing any luck there the box seems not to want to be flashed again the ver on the box is 5.01e-E I am liveing in Dublin 17 n*l land
     
  2. Celtic71

    Celtic71 Active member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    5,948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    You be better off flashing with 4.50 for THE B0X Ireland as this allows you to access the EMU key etc

    If can be found in Eamo's Library at the end of my post
     
  3. karljd

    karljd Regular member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    4,108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Hi celt or any1 that can help,got a box off a bloke to have a look at(starview2 the box), anyway its only picking up freq 403 ie nick toons tvx living tv etc 190 versions of the same channels!Iv done everything at this stage factory reset about 10 times cables ok lost at this stage so any help would be appreciated.Also after a minutes the channels dissappear and no signal comes up.
     
  4. Celtic71

    Celtic71 Active member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    5,948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    I honestly never heard of it Karl

    Did you try load a channel dump on to it and see what happens ?
     
  5. karljd

    karljd Regular member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    4,108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Yeah and me pc crashed said there was a problem with the hardware device,only peeping in for a quick 1 do you no celt if sc0ucer or fergus are around?
     
  6. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Hi Karl strange alright, have you tried a reflash with another pc?
     
  7. gicser

    gicser Member

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi celtic 71 tryed to flash but no luck it just sits there in on position my pc says flash failed
     
  8. Celtic71

    Celtic71 Active member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    5,948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Gicser , make sure you put the b0x on standby before flashing , you should see 12:00 instead of ON
     
  9. karljd

    karljd Regular member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    4,108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Yeah sc0ucer managed to do a reflash earlier still no joy
     
  10. gicser

    gicser Member

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Again celtic 71 I have to thank you for all your help it looks like I did not flash the box the first time 186 channels fine and dandy thanks again Gicser.
     
  11. Celtic71

    Celtic71 Active member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    5,948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    No problem and your welcome :)
     

Share This Page