1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

The URBZ: Sims in the City

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by $$$$, Nov 17, 2004.

  1. $$$$

    $$$$ Member

    Joined:
    Apr 22, 2003
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I downloaded the sims urbz as a backup, it was 400 odd mb and i extracted it and it was 700mb, i ripped it to a cdr and booted it with swap magic cd and it froze, i used a memorex cdr but other games have worked in the past. Do i need cd loader or should it be ripped to a dvd?

    Any help would be great!

    Thanks
    Matt
     
  2. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    thought urbz-sims in city was about 4.15gb so guess you got a dvd-rip and swapmagic cd won't boot rips over approx 630mb with out using breaker pro as a toc disc
     
  3. $$$$

    $$$$ Member

    Joined:
    Apr 22, 2003
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    the download said it was a dvd-rip. I booted swap magic then dvd loader then swap magic and it froze booting swap magic! Weird!
     
  4. 916Prince

    916Prince Member

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    You can't play DVD Rips using a Swap Magic unless the rip is smaller than about 630megs or if you have Breaker Pro to update your Swap Magic TOC...
     
  5. $$$$

    $$$$ Member

    Joined:
    Apr 22, 2003
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok thanks anyway!
     
  6. mcnoodle

    mcnoodle Regular member

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i made a perfect backup of URBZ but it is 4.15 gigs and burned it to bulkpaq DVD-r
     
  7. crcucb

    crcucb Member

    Joined:
    Aug 2, 2004
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Did you get it to work? Playing off a backup of this game? Did you have to use something else besides Swapmagic?
     
  8. mcnoodle

    mcnoodle Regular member

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yeh i rented the game dopy to had with dvd decrypter and wrote with dvd decrypter using swap magic v 2.0 DVD and flip top lid on my v 5 ps2 no probs at all
    BTW:how do u get a pic in your signature ??
    thx !
     

Share This Page