1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

thebox-t mmds for ireland

Discussion in 'Digital TV - United States & Canada' started by retsoor, Dec 17, 2007.

  1. retsoor

    retsoor Member

    Joined:
    Nov 18, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Anybody recieve one of the new starview THEBOX-T box's yet and do they work on ch***s mmdsin Ire . Was thinking of investing but with all the hipe before its launch cant see anybody singing its praises on the forum.
     
  2. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    You wont as it is only new to the market.
     
  3. retsoor

    retsoor Member

    Joined:
    Nov 18, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks scouser and to any body out there that has bought one if they can drag themselves away from watching TV for 5 mins and let me know is it any good.Does anybody know what the ITgate220 is like and are they available with a T tuner?
     
  4. redders28

    redders28 Member

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi retsoor ,

    Got me one yesterday , a piece of p*ss to set up . managed to get 74 channels when autoscanned . All the sports and movies + the usuals

    Noty sure if i can get anymore though....
     
  5. glic83

    glic83 Regular member

    Joined:
    May 28, 2007
    Messages:
    353
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    just got mine today and did a scan you get 106 services 87 tv and 19 radio,download the latest soft and do a rescan
     
  6. redders28

    redders28 Member

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ..not sure if I have the latest software update here .

    Currently its :

    API ver : 5.01e_E
    Boot ver : 7.0
    12. Dec 2007

    Is that the latest?
     
  7. thepale

    thepale Member

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Is this for CH0RUS D1G1TAL, the one with square arial,
     
  8. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
  9. auvers

    auvers Member

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    can you receive a ch**S MMDS signal if you just have an arial but no subscription?
     
  10. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    If installed correctly and you have the correct downconvertor and powerinsertor. Although its always nice to give something back ;)
     
  11. lucy84

    lucy84 Member

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    so if i dont have a sub with chorus then i need other things to be able to access the channels through the aerial onthe roof?
     

Share This Page