1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

this f....... problems not going away!

Discussion in 'Windows - General discussion' started by celtboy, May 18, 2007.

  1. celtboy

    celtboy Guest

    problem> on some video sites i can't get audio.

    i've tried codecs for xp,flashplayers,firefox,IE...no good.
    this is a very common problem on these type of forums but no one has a solution!
    what about this ---

    Quote:
    How To Fix:

    All you need to do is to open registry editor by going to Start menu, Run, typing regedit and then Enter. After that, in the registry editor, walk yourself through the tree in the left pane, till you reach

    My Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Win dows NT\CurrentVersion\Drivers32

    And then on the right pane, right click and click on New, select String value, enter "wavemapper" (without quots of course), right click > MODIFY> ENTER "msacm32.drv" in Value Data, ENTER.



    Close the editor. No need to restart. Video on Google and YouTube et al would work fine now.

    Edit: if the registry editor is too unfamiliar for you here is a .reg file that will do it for you.
    You may have to Right Click> Save Target As..
     
  2. rayxtreme

    rayxtreme Member

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Last edited: May 18, 2007
  3. celtboy

    celtboy Guest

    sorry m8, that was a question,,, if i new how to fix your problem i would most likley know how to fix mine!!

    lol CB
     
  4. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,075
    Likes Received:
    80
    Trophy Points:
    128
    rayxtreme, post edited due to dialup members
     

Share This Page