1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

This Forum is badass but i still cant get the help i need :(

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by defcheck, Mar 24, 2005.

  1. defcheck

    defcheck Member

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    all of a sudden all my backups aren't working.when i use my swap magic with fliptop they go to just a black screen.now i tried everything i can think of and when i used dvd loader i tried all the beta choices and hope that it didnt fusk up my system.I have a ver.9 ps2 dvd loader cd loader swap magic..any help is good but i dont think theres a way to fix this.HELP!!!!!!!!!
     
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    when does the black screen come up? Did you try cleaning your laser?
     
  3. defcheck

    defcheck Member

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    after the swap screen comes up n i put in the backup then press x.thats when the screen comes up.did it with clock tower 3,shadow of rome,and hot shots golf fore..please help blank dvd's r money and i've made a shit load of coasters.
     
  4. defcheck

    defcheck Member

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    oh n yes i used some cd cleaner cd it also skips with cd's and has been glitching movies..its not broke is it :(
     
  5. steimy

    steimy Active member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    12,030
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    have you tried adjusting the laser?
    Also what type of media are you burning them to and with which program?
    Does it load originals fine?
     
  6. defcheck

    defcheck Member

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    can i get a step by step guide on how to adjust my laser? and i switch media alot but it's never cheap one's plus my system plays normal dvds and ps2 games fine..quick update 2 i just tried hot shots golf fore backup and when i pressed x at the swap screen i got the blue boarder which tells ya that its good but still then a black screen.? wtf ne help is great thanks all
     
  7. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    i don't know about shadow of rome, but clock tower 3 does require dvd loader. Are you sure your using it correctly?
     
  8. defcheck

    defcheck Member

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    pretty sure..i put in swap magic dvd the dvd loader then i select beta3 then backup
     
  9. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    well, your not doing it right. after you select beta 3, you eject, insert swap magic dvd, hit x, THEN swap for backup.
     
  10. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66

Share This Page