1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tivo Series2 Question

Discussion in 'Digital TV - United States & Canada' started by spawn1980, Feb 2, 2008.

  1. spawn1980

    spawn1980 Regular member

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Messages:
    478
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Is there anyway to record 2 satellite shows with this tivo
     
  2. davidb

    davidb Member

    Joined:
    Jul 17, 2003
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I don't have satillite but the S2 has only one tuner. Can you watch more than one channel on your single tuner TV at a time? Not sure how you will set it up with satiliite but you probably will be limited to recording one show at a time.
     
  3. spawn1980

    spawn1980 Regular member

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Messages:
    478
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Comcast Cable works perfectly with my series 2 Tivo I can record 2 shows at once but I found out the problem with sattilte you can only record 1 digital show at a time.
     

Share This Page