1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tom Clancy Pandora Tommorrow

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by johnstar, Nov 9, 2004.

  1. johnstar

    johnstar Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Just a quickie about Pandora Tommorrow, most games i have backed up have been fine but for some reason this game gets as far as the title screen then as soon as you press Start it crashes & the screen goes blank?

    I use DVD Decrypter to rip & burn the ISO files using an LG writer on Ritek GO5 discs.

    Any ideas why the game is a little tricky to copy?
     
  2. doggy714

    doggy714 Guest

    i have the same prolem
    but i found a way to get around that

    is your ps2 moded???
    i think i can help
    let me nkow
     
  3. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    if your using swap magic, there is a patch.
     
  4. johnstar

    johnstar Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks peeps, yes i got a flip lid & boot up using swap magic version 2.0 & use DVD loader also.

    How does this patch work then & where would i find it?

    I think out of all the games i've burned only Pandora Tommorrow & Sonic Heroes didn't work which is weird.
     
  5. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    the patch is at http://www.ps2ownz.com. If you have an older ps2, you need cd loader, otherwise you need cd loader and gameshark/action replay to play it. sonic heroes requires a lot of work to get it to work. http://www.swapmagicfix.com for cd loader.
     
  6. johnstar

    johnstar Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks Sly, i wouldn't be so worried if it was a run of the mill game but Pandorra Tommorow is sheer class.

    Much obliged my friend
     
  7. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    forgot to mention, if you use the patch, you don't need cd loader.
     
  8. teggy

    teggy Regular member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    459
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    So um (stupid question) if you have CD loader then you don't need to patch it? My ps2 is v5/6.
     
  9. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
  10. Vash44

    Vash44 Guest

    i really need this patch u guys are talking about, but i cant register for that website because of my email. i was wondering if someone would send me that file . i dont want to put my email in this post so i guess private message me. thanx
     
  11. Vash44

    Vash44 Guest

    ive tried using the method on the swapmagicfix.com website but everytim it gets to the first loading screen after u select single player it freezes. help
     
  12. doggy714

    doggy714 Guest

    well i thouth i could help like i said in the beging.
    but my ps2 is moded
    i think you have another way of back up
    when i insert the disk in my ps2 it start up to a certin point then it just wont run any more

    but in mine ps2 i have 2options on how to boot/start -up
    my ps2 ....anyways i found out i had to start it on the 2 option....wich is just holding the green button till the other blue one came on and then let go
    that's how it work on mine


     

Share This Page