1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

"too short location length?"

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by kaysow, Oct 15, 2004.

  1. kaysow

    kaysow Member

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    what's this? i have not tampered with anything, so it should just create the image already. why don't it?

    [​IMG]
     
  2. zxspeky

    zxspeky Regular member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    604
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    you need to create a dummy file, the files that you're trying to burn aren't big enough go here http://home.zonnet.nl/joeriroels/Download/download.html
    get the dummy file creator and make a dummy.dat that is around 600MB, add it last, if you still get the problem you will need to make it bigger again.
     
  3. kaysow

    kaysow Member

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks =) i'll try that.
     
  4. kaysow

    kaysow Member

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    now, i'm not getting how to use the dummy.exe =(
     
  5. zxspeky

    zxspeky Regular member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    604
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  6. kaysow

    kaysow Member

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    it's worked out now, thanks =)
     
  7. kaysow

    kaysow Member

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    it's worked out now, thanks =)
     
  8. kemouse

    kemouse Member

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi, I'm having the same problem with up your arsenal. I'm putting dvd loader and the game on the same disk and I'm getting the same error. When you said to put the dummy.dat file you created with dummy.exe is that the very last or the last of the dvd loader files? Thanks.
     
  9. zxspeky

    zxspeky Regular member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    604
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    dvdloader and the game on the same disc? how does that work?
     
  10. kemouse

    kemouse Member

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    you use isobuster and put your dvdloader files in a folder, then use isobuster and put your game in another folder. Use notepad and open msystem from the dvdloader and edit it to show your game and the slus, scus or whatever number. For example the first line would be like "\gametitle\cdrom0:\slus_000.00;1" withouth the qoutes and save the changes. I've done 2 games like this and they work, but up your arsenal creates an mds file instead of an iso, so the stuff that comes up in iso buster isn't the actual game. Now that I think of it that may be why the "too short" message comes up. When I've used isobuster on the mds file, there aren't any large files. the game should be 4gig and change. hmmmm..
     
    Last edited: Nov 7, 2004

Share This Page