1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

True Crime

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by Deejay101, Sep 2, 2004.

  1. Deejay101

    Deejay101 Member

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I can get True Crime to load up using Swapmagic Dvd & Dvd Loader on my V.10 PS2, but when I try to load it on my brothers V.4 using SmCD then CD loader then SmDVD then game the intro and everything works but the screen goes yellow and it stops when you try to play.

    Has anyone got this game to work on a v.4 PS2, if so how?
     
    Last edited: Sep 2, 2004
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    worked fine on my v4 and v10. did you use the 5v3 NO PN
     
  3. Deejay101

    Deejay101 Member

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well I can't get options on V.4 can I?
     
  4. Deejay101

    Deejay101 Member

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Booting CD Loader has been really a hit & miss thing, sometimes it boots & sometimes it does'nt.
    Maybe I should make him a new CD Loader.
    V.7all won't work on a version 4 system will it?
    (I've been using the old CD Loader up till now)

    I'm also now thinking that he's had the system for qite a few years now and it had never been opened up until recently when we put the fliptop on, so maybe the lens needs cleaning????
     
    Last edited: Sep 2, 2004
  5. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    it will work with ANY version ps2.
    _X_X_X_X_X_[small]V9 PS2, flip top, SMD, DVDLoader
    Pioneer 107, ritek g04
    DVD Shrink, DVD Decrypter, Nero[/small]
     
    Last edited: Sep 2, 2004
  6. Deejay101

    Deejay101 Member

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks, Sly I got it to work with CD Loader V.7all
     
  7. Krish_82

    Krish_82 Guest

    i got True Crime to work without the use of dvdloader/ cdloader. all i used was swap magic and away it went!
     

Share This Page