1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Two questions

Discussion in 'Sony Handhelds' started by FARLEYACE, May 25, 2007.

  1. FARLEYACE

    FARLEYACE Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    How do you run iso's on 3.40 OE-A? I have looked all over the internet for an answer but I can't find one. I hear people saying put the iso in the iso folder then play it, but I don't have an iso folder. Do I need to make new folders? And where do I make them?

    Then I also saw some things about how you need to go into recovery mode and turn off this no UMB option or something, but my recovery mode doesn't work. I do a full shut down then I turn it back on holding R but a blank screen comes up, then I turn it off real fast and turn it back on and the recovery screen pops up for a split second then goes blank again. Anybody know how to help me?
     
  2. FARLEYACE

    FARLEYACE Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I fixed the recovery mode problem but I still need to know how to run isos.
     
  3. FARLEYACE

    FARLEYACE Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Nevermind, I just figured out how to run iso's to. THANKS FOR NOTHIN!!
     
  4. djmazz

    djmazz Regular member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    647
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    lol thanks for nothing. lol this forum is full of the same questions and answers yet people like you just keep asking them. GOOGLE is also full of answers, should try it sometime.
     

Share This Page