1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

umd wont load?!? correct firmware, wtf?

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by spamaps, Jan 5, 2008.

  1. spamaps

    spamaps Member

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ok, I have a psp with 3.52 M33-4 but I updated to that directly from 3.40 OE-A. The problem is that when I load the UMD "Monster Hunter 2: Freedom" (Req. FWare: 3.40) it quits to the XMB, error code: 80020148. What the heck? I've tried switching kernels, but that does nothing. PLEASE HELP!!!!!

    EDIT: Wipeout Pure UMD worked, I tried changing UMD Mode, none worked, CPU Speed, cant think of anything but to downgrade to 1.50 then to 3.40 OE-A then C
     
    Last edited: Jan 5, 2008
  2. CKhaleel

    CKhaleel Regular member

    Joined:
    Feb 26, 2007
    Messages:
    1,669
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Upgrade to 3.71 M33, and use NP9660 NO-UMD mode.
     
  3. spamaps

    spamaps Member

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks ill try now
    btw how do i backup netconfig?

    ok, now it sais "The game could not be started. (800200D9)"
    HUURY PLEASEHELP
     
    Last edited: Jan 6, 2008
  4. spamaps

    spamaps Member

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    How do I fix a bad block? 800200D9
     
  5. larrylje

    larrylje Active member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    12,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Go HERE and follow these steps to get your ISO/CSO games working properly.
     

Share This Page