1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

unable to unlock drive need help

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by mzmskh, Sep 1, 2013.

  1. mzmskh

    mzmskh Newbie

    Joined:
    Sep 1, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i have a slim xbox360 16D4S liteon drive F/W Ver : 0225 & its on LT2.0.

    So recently i tried to upgrade it to LT+3.0 since its a winbond chip i tried to unlock the drive using cue tip with rubbing alcohol,

    but the drive doesn't unlock the dots in jf keeps on going n going.

    what i am suppose to do now please help me...
     
  2. peluynati

    peluynati Regular member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,841
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    try blowing the hole out first its probably got something in it, if that dont work use something to scrape it out a little bit, and then try again, use a lot of alcohol as well make sure its full!
     
  3. richietea

    richietea Regular member

    Joined:
    Nov 10, 2011
    Messages:
    465
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    28
    As above or make sure you have the 3.3v wire to do the trick.I believe there should be 2 beeps not too sure its been a while since i did this unlock.
     
    Last edited: Sep 5, 2013
  4. mzmskh

    mzmskh Newbie

    Joined:
    Sep 1, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    thaks guys well i did it and it worked but moving further i am confused which file to select for LT+3.0 is it "LTPlus-0225-v2.0u" or "LTPlus-0225-v2.0e"???

    since the label on drive says 0225 but in JF it says 1071.
     
  5. peluynati

    peluynati Regular member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,841
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    you should not be on 2.0 is your dashboard up to date?
     
  6. mzmskh

    mzmskh Newbie

    Joined:
    Sep 1, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    yes i flashed it to stock and updated to the latest dashboard
     
  7. richietea

    richietea Regular member

    Joined:
    Nov 10, 2011
    Messages:
    465
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    28
    LTU Is for the unlocked PCB's.Yours is done through Winbond.So you need to select LT+V3 firmware.
     

Share This Page