1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

URGENT: TOC San Andreas

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by healer01, Oct 25, 2004.

  1. healer01

    healer01 Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I think I found my problem.. I loaded VC with a TOC smaller than it and I got the disc screen I was haunted by before.. Now I need to know what game is bigger than San Andreas (the backup copy found on internet).

    If it helps I own these games:

    The Getaway, Hardware Online Areana, Manhunt, SOCOM, Syphon Filter Omega Strain, The Sims Bustin Out, Driv3r, Burnout2, Spongebob Squarepants (dont ask!), Jurassic Park operation Genesis, GTA3, GTAVC.

    All originals. Thanks.
     
  2. jonels

    jonels Regular member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    its me again .. sorry i'm not much help ,but i beleive gta3 has a high toc .. check these threads ..

    http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/44667

    http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/31557


    also take a look at this thread http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/112295 .. is this the way you are loading cogswap ? the guy is having trouble with dvdloader which i have seen before ,where he can't toc refresh without the magic dvd .. but if he used cogswap (if he could load it) ,i'm sure it would of worked
     
    Last edited: Oct 25, 2004
  3. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    try your vice city or manhunt games
     
  4. healer01

    healer01 Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Couldn't get cogswap working at all, so I'm doing it with AR2.

    I tried loading my true crime by using Manhunt, but just got a black screen after the ARF2 screen disappeared.

    Yeah, forgot to add true crime to my inital list.
     
  5. healer01

    healer01 Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    TrueCrime can load any game (I think) I have, except SA!!
     
  6. healer01

    healer01 Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    GTA3 is now the best TOC, still not good enough for SA though.
     
  7. healer01

    healer01 Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    If I took, say some AUDIO (e.g. the radio) from the ISO and burn it, will San Andreas still run, just without the radio?

    If so, I could do that just for the sake of lowering the data amount so GTA3 can boot it.
     
  8. jonels

    jonels Regular member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    SA is only 4.1 gig .. u should have no problem playing it .. might have a bad burn or a dirty lens on the ps2
     
  9. mc_unique

    mc_unique Member

    Joined:
    Feb 24, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i am using spiderman 2 for the TOC but the game keeps freezing after i get to my house in san andreas and if i ride around in a stolen car i get this error reading disk screen. any hints?
     
  10. healer01

    healer01 Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I burnt the ISO directly to a disc with Alcohol 120, the discs are Verbitam DVD+R, but I'm out of them. Only have one TDK DVD-R Data/Video disc left.

    Should I try deleting a file or two, or is there a full proof way for me to burn?
     
  11. jonels

    jonels Regular member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    how old is your ps2 ? and when was the last time the lens had a clean ?
     
  12. healer01

    healer01 Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    This PS2 isn't even three days old. My old one broke down weeks ago, and I brought this one a few days ago.
     
  13. FusioNau

    FusioNau Member

    Joined:
    Nov 6, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi, I successfully booted San Andreas (alcohol rip) with Final Fantasy X, and it did not work with GTA 3

    I know you dont have FFX, but I Hope this helps you anyway, just to know that booting San Andreas is possible!
     
    Last edited: Nov 6, 2004
  14. bjw6530

    bjw6530 Member

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    What does TOC mean??
     
  15. FusioNau

    FusioNau Member

    Joined:
    Nov 6, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Table of Contents
     
  16. jonjakjam

    jonjakjam Regular member

    Joined:
    May 19, 2004
    Messages:
    808
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    You should have no problems with using GTA3 or Vice City since both have a max TOC of 4.37gigs.
    GTA San Andreas only has a TOC of 4.19gigs!
    SA should work perfect with one of those games.
    If it doesnt then you need to try different media.
     
  17. bjw6530

    bjw6530 Member

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    What is SA?? And are you guys having problems getting the whole game on one disc or what? Is it possible to not be able to get a game on one disc cuz its to big??
    Thank
     
  18. jonjakjam

    jonjakjam Regular member

    Joined:
    May 19, 2004
    Messages:
    808
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    SA = SAN ANDREAS.
    Ive backed up the original SA to dvdr, works fine.
     
  19. ItchyPoo

    ItchyPoo Member

    Joined:
    Nov 11, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    What program did you use?
    Tried alcohol but endless errors once i hit 59%.
     
  20. jonjakjam

    jonjakjam Regular member

    Joined:
    May 19, 2004
    Messages:
    808
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    dvd decrypter will do the job.
    Mode ISO read > Mode ISO write.
     

Share This Page