1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

USB aint workin on my Sony vgn-T250P I NEED HELP!!!! PLEASE!!!

Discussion in 'PC hardware help' started by scottj546, Aug 3, 2007.

  1. scottj546

    scottj546 Member

    Joined:
    Aug 3, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hello everyone, I have tried everything I know and I hit the wall. Ok so here is what I tried, I have deleted the device on device manager and let windows reinstall it but that didnt do anything. I think that it might be a windows problem, because the USB ports provide power to anything that I plug in like my Ipod and it charges, and also it says that the device is "working properly." I tried to update the bios and also download all updates and all original drivers from sony but its not doing anything. Any help?
     
  2. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,091
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    128
    are all the usb ports like that? if a desktop computer then look at the motherboard for fried components. no damaged usb ports?
     
  3. scottj546

    scottj546 Member

    Joined:
    Aug 3, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    No, its a laptop and I looked at the motherboard and it looks ok, i think it is a program problem because the USB powers things but Also I dont have that utility that is about "safe to remove hardware" do you think thats a problem?
     
  4. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,091
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    128
    what chipset is on the laptop as in via, sis, intel or amd?
     
  5. scottj546

    scottj546 Member

    Joined:
    Aug 3, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    it's an intel chipset, yeah, both ports are out
     

Share This Page