1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

using the disc id utility

Discussion in 'PS2' started by Gigolo69, Feb 28, 2005.

  1. Gigolo69

    Gigolo69 Member

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok, i made my copy of the disc id util, now how do i use it?

    do i just put it in my ps2 or what
     
    Last edited: Mar 6, 2005
  2. egdevils

    egdevils Member

    Joined:
    Feb 16, 2005
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    just put it into your ps2... after it loads to the screen you'll see thre different like code things... when you get to that point just eject the tray and put the disc you're trying to get the id for in
     
  3. Gigolo69

    Gigolo69 Member

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cool, thanx man, i got my chip saturday, im supposed to get it soldered tomorrow, i cant wait
     
    Last edited: Mar 6, 2005
  4. tgo1

    tgo1 Member

    Joined:
    Mar 2, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I followed the guide to burn the disc utility to CD using Nero.But when I put the cue/bin disc in the ps2 it reads `Please insert a PlayStation or PlayStation 2 format disc.
    I have tried using swap magic to kickstart it but i get pink border.
    I am trying to burn Fight Night but I need to insert (patch)the id into the image to burn to dvd in order to complete my backup.
    Any help will do!
     
  5. VIOLENCE

    VIOLENCE Member

    Joined:
    Apr 9, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Try using a different cd-r media and burn it at the slowest speed with all other programs and anti virus' off. I use swap magic to load mine up and it works perfectly.
     

Share This Page