1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

video wont work on 3.71 m33-2 1.5 enabled on phat

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by x_of_halo, Oct 20, 2007.

  1. x_of_halo

    x_of_halo Regular member

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    anyone know why please help
     
  2. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    did you convert them?
     
  3. x_of_halo

    x_of_halo Regular member

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    when i click on it it shows its little right hand bottom corner thinking thing but then jst sits there not moving
     
  4. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    hm...try to rewconvert them which program r u using?
     
  5. x_of_halo

    x_of_halo Regular member

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yes i did
     
  6. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    okay but which program did u use.
     
  7. x_of_halo

    x_of_halo Regular member

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    red kawa but even if no video on memstick it still wont load the screen that says no videos available
     
  8. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    try using 3GP converter.
     
  9. x_of_halo

    x_of_halo Regular member

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    no no no not the prob the prob is my psp wont even say no videos loading even if no videos are on the stick
     
  10. chwoolgar

    chwoolgar Regular member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    1,168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I would try formatting the Flash0 inside Recovery menu, it seems there is a corrupt file in Flash0, I had same problem with the USB mode button one time, reflashed and was all fine
     
  11. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    dunt even try it on 3.71 m33-2. i tried, BSOD and brick.
     
  12. chwoolgar

    chwoolgar Regular member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    1,168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Hmmm, seemed fine when i tried it, possibly try Pandora and upgrade back up then or just downgrade to 3.52 and back up again
     
  13. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    might be becaues i had no DIC folder.
     

Share This Page