1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

VIDEO_TS folder disappears upon nero upgrade?

Discussion in 'Video - Software discussion' started by dreamalo, Dec 3, 2004.

  1. dreamalo

    dreamalo Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi guys
    I have nero oem..just the basics.
    I installed the first 2 "Ultra Edition 6.6" updates on the nero site..and rebooted my computer.

    Then, I opened Smart Start to open the DVD burner as usual and chose DVD files etc etc etc

    The problem is, when I get to where you actually add the files both the video_ts and audio_ts folders that are usually there have disapeared. Furthermore, I tried to right click and create new folders to no effect.

    The reason I'm asking for this is I seem to remember readin that if someone burns a DVD in Nero without putting the VOB files in a VIDEO_TS folder then the DVD won't play right on standalone players?...or something like that.
    Thanks!!

    PS- I forgot to add I tried reinstalling/removing 2 times with exact same results.
     
    Last edited: Dec 3, 2004
  2. dreamalo

    dreamalo Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Just to clarify after a talk with a friend-

    I'm talking about the video_ts folder inside nero express2 Before the upgrade express had a red video_ts folder than was undeletable and now it has none and I can't add one of my own either.

    Is it possible the update removed the need for this folder? I'm going to burn a dvd and see if it plays on my sony/apex/ps2....more later
    Thanks again
     

Share This Page