1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

vista does not equal copying dvds it seems

Discussion in 'DVD Shrink forum' started by jvostler, Jun 19, 2007.

  1. jvostler

    jvostler Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Okay, so any fixes for copying dvds after installing vista or do I get rid of vista?
     
  2. arniebear

    arniebear Active member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Messages:
    8,638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    What is not working for you, I got Vista 32 and everything is backing up okay.
     
  3. jvostler

    jvostler Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    WHAT IS VISTA 32?
     
  4. thegrunt

    thegrunt Regular member

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Vista 32 Bit.....
     
  5. jvostler

    jvostler Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    WHAT VERSION OF VISTA 32? HOME, BUSINESS?
     
  6. jvostler

    jvostler Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    WHERE DID YOU GET IT AND HOW MUCH? AND CAN I PUT IT RIGHT ON OVER THE TOP OF VISTA OR DO I HAVE TO REFORMAT?
     
  7. jvostler

    jvostler Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    WHERE DID YOU GET IT AND HOW MUCH? AND CAN I PUT IT RIGHT ON OVER THE TOP OF VISTA OR DO I HAVE TO REFORMAT?
     
  8. arniebear

    arniebear Active member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Messages:
    8,638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    I just have the basic Vista 32 Home Edition. I got Shrink, DVDDecrypter, RipIt4Me, Nero all installed and all are working. The 32 edition seems to be more stable than the 64 from the problems I have been seeing in posts. Vista will put out a service pack by the end of the year that should correct some of the problems. If you plan on putting another version of Vista in I would reformat, less problems down the road. Or you can go back to nice stable XP and wait for the SP in December.
     
  9. jvostler

    jvostler Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    My son says that what I have is the 32 bit edition. So I guess you are one "lucky" guy! or gal!
     

Share This Page