1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

VOB PLAYBACK

Discussion in 'Video playback problems' started by BOKBOK, Jul 20, 2003.

  1. BOKBOK

    BOKBOK Member

    Joined:
    Jul 20, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    AFTER I HAVE RIPPED MY DVD TO MY HARDDIRVE, WHAT PROGRAM, IF ANY, CAN I USE TO PLAYBACK THE VOB FILES ON MY COMPUTER AS IF I HAD THE ORIGIONAL DISK IN THE DRIVE?
     
  2. Discmania

    Discmania Active member

    Joined:
    May 28, 2003
    Messages:
    1,343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    You must have a DVD player installed on your PC. Then select to play file.
     
  3. novelidea

    novelidea Member

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    You can easily watch VOB files on the computer with Power DVD. Just go to file mode and click on each VOB file in turn and press play.
    Sorted.
     
  4. BOKBOK

    BOKBOK Member

    Joined:
    Jul 20, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well I figured out how to load the file using Power DVD, but not it says that my player is not the right region. What do I do now, is it my setup on the program or my hardware?
     
  5. Discmania

    Discmania Active member

    Joined:
    May 28, 2003
    Messages:
    1,343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    You should be able to change the region in Power DVD settings. You normally get a limited number of changes before the region locks. Alternatively there are region free plugins from the software section at this website that will do it.
     
  6. BOKBOK

    BOKBOK Member

    Joined:
    Jul 20, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i am concerned that if i can't play my movie from my computer's hard drive then if i burn a back up copy then i will not be able to watch it on my home player. I haven't had this problem until I got this message on my computer.
     

Share This Page