1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Warcraft 3

Discussion in 'CD-R' started by jeesh, Apr 8, 2005.

  1. jeesh

    jeesh Guest

    I just backed up a copy of Warcraft 3 by using Nero it burnt fine, though when I try and run the game it asks me to verify that the disc is in the drive? Could someone please help. Before I backed it up I ran A-Ray scanner and it came up with nothing so I assumed it would be ok to simply back it up.
     
  2. Nephilim

    Nephilim Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 13, 2003
    Messages:
    14,942
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    How many discs does the games come with? Did you scan all the discs?
     
  3. Pop_Smith

    Pop_Smith Regular member

    Joined:
    Nov 26, 2003
    Messages:
    970
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  4. Nephilim

    Nephilim Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 13, 2003
    Messages:
    14,942
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Nephilim slaps Pop's wrist! ;)
     
  5. tntmechan

    tntmechan Guest

    [REMOVED]
     
    Last edited by a moderator: Apr 8, 2005
  6. Pop_Smith

    Pop_Smith Regular member

    Joined:
    Nov 26, 2003
    Messages:
    970
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    lol, tntechman your asking for a ban :D

    @Neph, lol, A-Ray confused me so I use ClonyXXL because that is what i am used too. It is getting out of date though. lol, maybe I should start using A-Ray.
     
  7. Nephilim

    Nephilim Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 13, 2003
    Messages:
    14,942
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Just bustin' your chops Pop. (hee hee that rhymed :p)
     
  8. Jizmak

    Jizmak Regular member

    Joined:
    Dec 27, 2004
    Messages:
    2,584
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I still use clonyxxl.
    (but i have a-ray scanner just in case).
    but i havent had to use it yet.
    It worked for doom3,farcry,silenthill4 and bloodlines vampire redemption.

    An Oldie but still a Goodie.

     
    Last edited: Apr 8, 2005
  9. Pop_Smith

    Pop_Smith Regular member

    Joined:
    Nov 26, 2003
    Messages:
    970
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    lol, nice one Neph :p
     
  10. jeesh

    jeesh Guest

    I used A-Ray scanner for NFSU2 and it indicated the 2nd disc was safedisc 2/3. When I ran a scan on Warcraft 3 it came up with nothing. When Nero was burning it indicated the Warcraft 3 disc was copyrighted. So what datatype would I select in Alcohol 120%? "General Protected CD" maybe?
     
  11. Pop_Smith

    Pop_Smith Regular member

    Joined:
    Nov 26, 2003
    Messages:
    970
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I believe its protected by SafeDisk 3 but, I am not sure.
     
  12. Nephilim

    Nephilim Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 13, 2003
    Messages:
    14,942
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    The Warcraft series use SecuROM from 4.68 to 4.84 so you're going to need a good 2 sheep burner to make a working copy :)
     

Share This Page