1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WARNER BROS COPYRIGHT PROBLEMS???

Discussion in 'DVDR' started by hursty, Jan 1, 2005.

  1. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    does any know how to get past warner bros copyright protection
    alcohol 120 is a no no
    nero6 is a no no
    shrink is a no no (wont encode 100%)
    cannot use dvd decrypter first as i have not enough space on hardrive,i need to shrink it first
    ANYONE KNOW HOW TO NERO RECODE???it wont import dvd.
    much regards hursty


    [​IMG]
     
  2. rosspod

    rosspod Member

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    error messages? what dvd specifcally?
     
  3. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    cheers for reply
    "somethings gotta give"
    got 89% with shrink,then stopped.copyright protection kicked in.
     
  4. rosspod

    rosspod Member

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    is it an actual message that says 'this disc is copy protected' or does it just crap out? could the disc be dirty? scratched? are your system resources free? i.e. no other programs?
     
  5. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    everything else was shut down,anti virus etc etc
    media is good,from blockbuster though
    got message "can no longer continue this disc is copyrighted" or something along those lines
    i have backed up numerous videos before,but not a warner bros disc.
    pain in the ass,i would use dvd decrypter normally to get around these sorts of problems but i have no disc space available at the minute.
    tried using nero recode but dont know how to use it.
    regards hursty.
     
  6. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    p.s the funny thing was,although it crashed at 89%,i previewed what i had encoded,and it was showing the credits at the end???
    think i will give up......crap film anyway!!!!
     
  7. rosspod

    rosspod Member

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i dont have any wb films i could check for you, or not recent ones anyway. just amadeus. wish i could be of more help.
     
  8. zippyd

    zippyd Regular member

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Messages:
    1,302
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    If you want to do this one, you need to download the trial for anydvd or maybe try dvd43 free. If not then you're going to have to free up some hard drive space because Recode won't work with encrypted files.
     
  9. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    cheers...hursty
     
  10. kchev

    kchev Regular member

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    455
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i did that movie with no trouble at all
    shrink was all i used

    you have to rip it with decrypter first, then import it
     
    Last edited: Jan 1, 2005
  11. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    hi kchev...can you do me favour??? i am getting no notification in my email that you have replyed to this thread..can you pls reply so i can check my email account.can you let me know also,if you received an alert in your email address???
    regards hursty.
    thanks for info on nero,its not something i use often,i thought nero recode would rip it first,obviously it doesnt!!!
    the problem is my hardrive is nearly at limit,so i have to shrink it first
    thanks hursty
     
  12. tomt7898

    tomt7898 Guest

    try anydvd \let the movie play for a few minutes then try copying with your software..

    I had problem with re2 and downloaded anydvd then it copied thru xcopy
     
  13. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    sorted it,changed a few settings,seem to do the trick,
    thanks for all the help
    regards hursty
    happy new year
     

Share This Page