1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Weird after Pandora battery restore to normal

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by z100, Nov 12, 2007.

  1. z100

    z100 Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hello i recenly make my slim in to 3.71m33v3 and very happy, but then after i restore the pandora battery to normal using the date i backup, and use it in the phat psp, the weird thing is the battery bar is empty and the battery is in 7.20 hours of 7% power, and use other battery i have and restore to the normal and this one indicate 100% power and full bar and also 7.20 hours. the thing if i charge and unplug it back to the same. so does anyone know what the problem?
     
  2. guano

    guano Regular member

    Joined:
    Jun 14, 2006
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I assume you pressed SQUARE when you converted your battery back, and not the OTHER option at the bottom, right? Also, you can always do it again to see if it works better the next time.
     
    Last edited: Nov 12, 2007
  3. z100

    z100 Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i am using the cso to make the battery. it seem when i restore the battery it is back to the first time i back up the battery and it stay the same way forever, the bar the time of battery , just the same.
     
  4. guano

    guano Regular member

    Joined:
    Jun 14, 2006
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Odd. And what do you mean you're using a cso to convert the battery? I've heard of this method, but have no idea what you're all on about...
     
  5. z100

    z100 Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i think i flash the whole EEPROM instead of restore the serial only.

    and i use the UPMS_Installer.cso to do the pandora and magic key.

    any way to make it back to real normal battery? where the bar indicater work fine?
     
    Last edited: Nov 12, 2007
  6. guano

    guano Regular member

    Joined:
    Jun 14, 2006
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Hm. What option is "restore the entire eeprom"? Is that the bottom option?
     
  7. z100

    z100 Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    here is the option from the cso,
    step1 ipl tools
    step2 battery tools

    -backup battery to ms0 eeprom.bin
    -restore battery eeprom from mso eeprom.bin
    -restore serial only from ms0 eeprom.bin
    -create pandora battery (service mode)
    -make normal battery.
    -main menu

    step3 firmware tools
    step4 untitles/maintenace options
    exit installer

    so i go to step 2 and then backup battery and then restore battery eeprom from mso eeprom.bin, and the problem happen, the battery indicater stop working, and it is back up the backup date, like before it is 60% and now it is 60% and no matter how long i use or charge the battery it is still 60%, and bar dont move.

    i guess i should restore serial. but i didnt. so any way to fix it?
     
  8. z100

    z100 Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i guess i need to buy new one
     

Share This Page