1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

weird iso freeze problem

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by pumpact, Mar 31, 2007.

  1. pumpact

    pumpact Member

    Joined:
    Mar 31, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi, i just got a 4gig sony stick and its not a fake because i can play iso's on it (which are all back ups of my umd's)but i used new umd dumper to back up my liberty city stories and its 1.2 gigs so i move it to my iso folder and go to play it. it loads past the rockstar screens and then ti will go to a screen that says liberty city stories and my psp will lock up and shutdown

    any ideas?
     
  2. staxx

    staxx Regular member

    Joined:
    Nov 12, 2006
    Messages:
    817
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    a bad rip....being able to play iso's doesnt mean your stick isnt fake. to truly know if its real scroll to your memory stick icon on your psp hit triangle and select information. beside magic gate if its real it should say supported if its fake i believe it says unknown.
     
  3. pumpact

    pumpact Member

    Joined:
    Mar 31, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok so my memory stick says magic gate unknown so i have a fake...it works. is there something bad about fakes? should i return it?
     
  4. staxx

    staxx Regular member

    Joined:
    Nov 12, 2006
    Messages:
    817
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Fakes have been proven to work just as good as the real sticks. With the exception of two programs that no one really uses anyway. I believe they had this posted on qj.net if you want to take a look. Or just google for a comparison.

    *EDIT* anyways like i suggested earlier you probably have a bad rip. Theres other rips of that game online that are about 400mb in size, just google for it or pm me and i'll give you a link since you already own the game.
     
    Last edited: Mar 31, 2007
  5. pumpact

    pumpact Member

    Joined:
    Mar 31, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i will just re-dump the game

    thans for the help
     
  6. pumpact

    pumpact Member

    Joined:
    Mar 31, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok my friend gave me his copy of liberty city stories iso and it is 1.2 gigs. so i play it and i laggggg so i used the compressed cso version of that game which is 600 meg and it laggggs but half as bad but still annoying. what is going on. do i have bad liberty city stories games or is it my stick or does it always do this?
     
  7. staxx

    staxx Regular member

    Joined:
    Nov 12, 2006
    Messages:
    817
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    no...its fine...it'll lag unless you take out portions of the game like the radio.
     
  8. pumpact

    pumpact Member

    Joined:
    Mar 31, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i remember on my old genuine 1gig stick, my friends 600 meg gta ran fine on my psp with minimal. so im thinking that with higher memory capacity comes higher latency. but i have been searching google for problems with fakes and all that i have found is that capacities are different. but my stick is perfectly fine besides the fact that it is fake ...
     
  9. pumpact

    pumpact Member

    Joined:
    Mar 31, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok, really weird, but i figured out what was going on. it was cwcheat that was causing all the lag. id otn know why but i turned it off in recovery mode and now i dont lag hardly at all
     
  10. CoRn3tTo

    CoRn3tTo Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2007
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    try to change the speed of iso,,,,you can see that in recovery mode, the default is 222,then change it press x/o until it goes 333mhz, but change it to default if you play other games that does not lags, coz it will eat ur batt life if it is in 333mhz,
     

Share This Page