1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

What is wrong with my Splinter cell pandora tomorow?

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by sephy, Dec 31, 2004.

  1. sephy

    sephy Guest

    I backed up like 8 other games, including GTA SA, Nfs U2, and MGs3 and they all work, but splinter cell PT doesnt. I load it up with cd loader, and then when i choose single player, the screen goes pink, then yellow and nothing happens. Whats wrong :-/
     
    Last edited by a moderator: Jan 1, 2005
  2. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
  3. sephy

    sephy Guest

    I dont have an action replay or whatever that is...<_< just the swap disks, a fliptop, and a cd loader
     
  4. sephy

    sephy Guest

    anyone??
     
  5. MozzyTM

    MozzyTM Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i had this problem and the fix is laughably more simple than the ones above.

    start cdloader v7. choose "5v3 no pn" and swap to your swap magic dvd.. then to the SS:pT disc . and it works a charm.
     
  6. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    hi mozzy the fix you list only works on a v1-6 ps2 if you have a v7+ ps2 you have to use the one i listed above
     
  7. MozzyTM

    MozzyTM Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    incorrect, i know this cos my ps2 is v7+

    also try swapmagicfix for confirmation
     
  8. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    if you checkout swapmagic fix you will find there is no fix listed for pandora tomorow on a v7 ps2
     
  9. MozzyTM

    MozzyTM Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    it may be because im using SM v 2.0 DVD however.. as copied and pasted from swapmagic fix i think youll find it is there..

    Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow (DVD) USA/PAL CDLoader v7 ALL 5v3 NO PN




     
  10. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    that's only listed as the fix for the v1-6 ps2 there is no fix listed for the v7+ ps2 on http://www.swapmagicfix.com to get pandora tomorow to work with swapmagic, if you check carefully the first row is the game name, the second row is the region, the third row is the v1-6 fix, the forth row is the v7+ fix, the fifth row is the sub menu option if needed, on pandora tomorrow there is no fix in the forth row
     
    Last edited: Jan 4, 2005
  11. jonjakjam

    jonjakjam Regular member

    Joined:
    May 19, 2004
    Messages:
    808
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    This could go on forever lol

    To clear things up:
    There is no fix for v1-6 dev.
    Its just start cd loader, put in a high TOC, then swap for SS:pT.

    Mozzy is right that fix is for v7+ consoles.
     
  12. MozzyTM

    MozzyTM Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    AAAAY :)

    thought as much... being i have a v7 console and was having exactly the same problem and all :p
     
  13. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    ok i'm not going to cause an argument, if you can get it to load on your v7+ console with cd loader v7 all then enjoy your game, if you can't get it to work then try the above method i posted
     
  14. sephy

    sephy Guest

    I cant even remember how to get it with the cdloader, but when i figure it out again, how do i choose 5.3 no pn
     
  15. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    actually, with my v9 NTSC ps2, I had to use cd loader AND gameshark. The game would load with cd loader using the correct option, but when you actually try to play it, the loading screen stops at the O in Pandora. It all depends on which version ps2 you have, and which format it is (ntsc, pal, etc.).
     

Share This Page