1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

What shall I do now?

Discussion in 'Xbox - Hardware mods' started by sniped22, Mar 6, 2007.

  1. sniped22

    sniped22 Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have a softmod on my xbox. I had to hotswap to get it because I edited by ddp around with CASH v1.1 the other day and basically the disc edited by ddp me. So I hotswapped, got a working softmod on my box, and now I ran the dashboard. It is unleashx. I can FTP again(obviously) and unleashx created an eeprom backup for me. How can I get a working C (unsoftmodded) and E (unsoftmodded)? Does E have anything to do with the softmod at all?

    How can I create a disc that will restore my xbox to factory conditions without using xboxhdm, because my computer's IDE isn't long enough to plug in to the harddrive, so I had to use xplorer360.

    Basically I want to know how i can create a restore disc that will overwrite my C and E with ones that I download that are unmodded.

    Thanks
     
    Last edited: Mar 7, 2007
  2. mikeismad

    mikeismad Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    get a xbhdm tut, there everywhere
     
  3. 98sohc

    98sohc Regular member

    Joined:
    Jan 9, 2006
    Messages:
    772
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    whatever softmod you used to install(splinter cell, mech assault, 007) just revert back to the softmod menu, remember when it says make a ms backup and a mod backup? well all you have to do is restore it back to normal, if using sid 4 it has the option to actually uninstall the softmod.
     
  4. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,014
    Likes Received:
    78
    Trophy Points:
    128
    sniped22, watch the language as there are kids on site, post edited.
     
  5. sniped22

    sniped22 Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    1) sorry for the language

    2) I can't use xboxhdm because to do so I would need to use my primary IDE port, and my IDE cable isn't long enough.

    3) I didn't "install" a softmod. I hotswapped because my xbox was broken. All I did was transfer a modded C and E drive over. Basically my dilemma right now is where to find an unmodded C and E.

    Anyone know where I can find a C and E?
     

Share This Page