1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

What the hell? ISO loading not working anymore. HELP ME PLEASE,

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by ucfgator, Apr 26, 2007.

  1. ucfgator

    ucfgator Member

    Joined:
    Jan 24, 2007
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Scenario:

    Running 3.03 OE-C, NO PROBLEMS.
    I decided to upgrade to 3.40 OE-A, and wow do I regret it.

    None of my ISO's will boot, they all lock up right after the 'PSP' flash. So I just assumed that I had a bad install, so I reinstalled the firmware. Still having the same problems...

    So from here, I reinstalled 3.03 OE-C. Still shitting itself for loading ISOs.

    Mind you, homebrew apps run just fine.

    So I downgraded from OE-C to 1.50, and then back up to 3.03 OE-C.

    Still giving me problems. I have no idea what's going on.

    The ISOs are in /ISO, I have a UMD in, and I have No UMD disabled.

    I don't know what's going on, but I am beyond frustrated.
     
  2. bigcuz000

    bigcuz000 Regular member

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Messages:
    287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    did you format your memory stick after you done all of this. sometimes that might fix it. also try diableing no-umd.
     
  3. ucfgator

    ucfgator Member

    Joined:
    Jan 24, 2007
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ok, so what the hell.

    I formatted the stick, and it created a bunch of folders, like MP_ROOT, and GAME150 and GAME303, which is good.

    But ISOs are still dying right after loading.

    I should have the autorun program at /psp/game/boot/eboot.pbp disabled, right?

    I don't get it, I'm very confused.
     
  4. bigcuz000

    bigcuz000 Regular member

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Messages:
    287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yea you should have that disabled.did you disable no-umd.
     
  5. guano

    guano Regular member

    Joined:
    Jun 14, 2006
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Another thing is if you're using a custom wavy lines effect (Azura) then that will screw some things up as well as the cold boot screen. Also, if you have the screenshot mod activated, that will screw some stuff up. It could be any number of things, really. When I had 3.03 OE-C, I would fix something and another thing would go wrong. It's very finnicky, to say the least.
     
  6. Pud1000

    Pud1000 Regular member

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    200
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  7. Sudds

    Sudds Active member

    Joined:
    Sep 12, 2005
    Messages:
    3,703
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Set GAME folder to 1.50 kernal
     

Share This Page