1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

What version ps do I have?

Discussion in 'PS2' started by Sigmaxx6, Jun 21, 2004.

  1. Sigmaxx6

    Sigmaxx6 Member

    Joined:
    Aug 2, 2003
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I bought a new ps2 and it says SCPH-50001/N is it V4-8 or 9-10.. I hope its not 9-10 because I still have my v4-8 amd do not want to buy a new one.
     
  2. account

    account Guest

    its a version 9 or 10
     
  3. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    You dont want to buy a new what?
     
  4. Cyprien

    Cyprien Active member

    Joined:
    Nov 2, 2003
    Messages:
    2,050
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    68
    ummm you dont hope its a new model?... lol.. dude its a new model... you just... ummm... wasted cash lol....
     
  5. Sigmaxx6

    Sigmaxx6 Member

    Joined:
    Aug 2, 2003
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    oops. Wow I screwed up my post real bad.. I ment I don't want to buy I new flip top for it or swap magic 3.2.
     
    Last edited: Jun 21, 2004
  6. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    well, you can make your old fliptop work, and you can get around the swap magic cd problem.
     
  7. Sigmaxx6

    Sigmaxx6 Member

    Joined:
    Aug 2, 2003
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
  8. Sigmaxx6

    Sigmaxx6 Member

    Joined:
    Aug 2, 2003
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I guess paying 40 bucks isn't that bad..
     

Share This Page