1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

when i uses nero svcd it doesnt go past 3 %

Discussion in 'MPEG-1 and MPEG-2 encoding (AVI to DVD)' started by SVCDwnaBe, May 11, 2003.

  1. SVCDwnaBe

    SVCDwnaBe Member

    Joined:
    May 11, 2003
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    [bold]Help please[/bold]
    Basically when ever i try to turn certain video files i have into a svcd it never goes past 3% even if i let it run for hours.
     
  2. Dela

    Dela Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 25, 2002
    Messages:
    8,949
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    118
    so your using nero to encode and burn?
     
  3. SVCDwnaBe

    SVCDwnaBe Member

    Joined:
    May 11, 2003
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Yah, but i am trying to use tmpeg to encode. the key word :TRYING:
     
  4. goodswipe

    goodswipe Guest

    dont ever use nero to encode your movies!

    NERO = DOOKIE when encoding with it

    why are you not having luck with TMPGEnc?
     
  5. SVCDwnaBe

    SVCDwnaBe Member

    Joined:
    May 11, 2003
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    well basically after i had it encode it my file was 5kb.. odd.... probally because i am working with a different version that the guide i dl'ed is for.
     
  6. goodswipe

    goodswipe Guest

    I dont think you have any idea what you are doing. Are you drunk whenever you type up your comments in this forum??

    what exactly are you doing from the begining when using tmpgenc?
     
  7. Dela

    Dela Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 25, 2002
    Messages:
    8,949
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    118

Share This Page