1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Where do I place chip?

Discussion in 'PS2' started by newbee101, Feb 18, 2003.

  1. newbee101

    newbee101 Regular member

    Joined:
    Jan 7, 2003
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    does anyone know where to place a magic 3.1 chip on a v5/6 board?
     
  2. bluebus

    bluebus Regular member

    Joined:
    Jan 6, 2003
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Last edited: Feb 18, 2003
  3. newbee101

    newbee101 Regular member

    Joined:
    Jan 7, 2003
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    pjo
     
    Last edited: Mar 6, 2003
  4. bluebus

    bluebus Regular member

    Joined:
    Jan 6, 2003
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yes it is ok to put it there. As far as the ribbon cables, just pull them out.
     

Share This Page